17:22, 09.08.2008 /PAP, TVN24, Reuters, Tygodnik Powszechny, tvn24.pl / brzmi tak: " Rosja przerywa połączenia lotnicze z Gruzją
Rosyjskie ministerstwo transportu informuje, że od północy z piątku na sobotę Rosja przerwie wszystkie połączenia lotnicze z Gruzją od północy z piątku na sobotę. - Od północy Federacja Rosyjska wstrzyma wszelkie połączenia lotnicze z Gruzją - podała rzeczniczka resortu. " Może uda się komuś mówiącemu w języku wroga taki komunikat odnaleźć , może to byłaby podstawa do jakichkolwiek negocjacji z dziadami ?
Osobiście myślę, że troszkę się tam uspokoi. Ale Gruzja już nigdy nie będzie taka sama - chyba, że do Rosji przyjdzie kolejna Smuta, która pozwoli wyzwolić się otaczającym ją krajom od jakiejkolwiek zależności...
no właśnie, "nie będzie taka sama" - to mnie martwi bo jak z kacapami na każdym rogu w czołgu zwiedzać cokolwiek?
mam nadzieję, że Ci co teraz tam są dadzą jakiś znak jak to wygląda.
witajcie,
czytałam forum wnikliwie od kilku miesięcy, bo miałam zaplanowany lot do Tbilisi na 12 sierpnia. Bilety zamawiałam przez aero.pl i też rezerwację odwołałam za pośrednictwem tego biura. Air Baltic teoretycznie nadal waha się z odpowiedzią, czy oddać nam kasę czy nie. Z tego co tu przeczytałam, to chcieli jedynie zmienić datę lotu, a nie chcą oddać pieniędzy. Czy może sytuacja się u kogoś z Was zmieniła? My mamy zamiar zgłosić się do Urzędu Praw Konsumenta i nie dać za wygraną. Dobrze by było, by było nas więcej.
Dajcie znać! Pozdrawiam!
Jula
hej,
to jest część artykułu z
17:22, 09.08.2008 /PAP, TVN24, Reuters, Tygodnik Powszechny, tvn24.pl / brzmi tak: " Rosja przerywa połączenia lotnicze z Gruzją
Rosyjskie ministerstwo transportu informuje, że od północy z piątku na sobotę Rosja przerwie wszystkie połączenia lotnicze z Gruzją od północy z piątku na sobotę. - Od północy Federacja Rosyjska wstrzyma wszelkie połączenia lotnicze z Gruzją - podała rzeczniczka resortu. "
Może uda się komuś mówiącemu w języku wroga taki komunikat odnaleźć , może to byłaby podstawa do jakichkolwiek negocjacji z dziadami ?
http://www.tvn24.pl/-1,1560515,0,1,gruzja-wprowadza-stan-wojenny,wiadomosc.html
z kumplami mamy bilety na 10 września i nie wiadomo co robić?
uspokoi się tam na tyle, że można jechać na wakacje? jak myślicie?
Do 10 wrzesnia to masz kupe czasu. My wlasnie piszemy z Rygi skad za kilka godzin lecimy do Tbilisi. Cali w strachu ale i pelni nadziei.
Janusz
Osobiście myślę, że troszkę się tam uspokoi. Ale Gruzja już nigdy nie będzie taka sama - chyba, że do Rosji przyjdzie kolejna Smuta, która pozwoli wyzwolić się otaczającym ją krajom od jakiejkolwiek zależności...
Mateusz Bajek
no właśnie, "nie będzie taka sama" - to mnie martwi bo jak z kacapami na każdym rogu w czołgu zwiedzać cokolwiek?
mam nadzieję, że Ci co teraz tam są dadzą jakiś znak jak to wygląda.
dzięki,
pozdro!
jak w ogóle mozna patrzec na ,,soldatow,,w ukochanej Gruzji...
Nie patrzeć - wziąć karabin i strzelać...
Mateusz Bajek
nooo tak przydałby się...
witajcie,
czytałam forum wnikliwie od kilku miesięcy, bo miałam zaplanowany lot do Tbilisi na 12 sierpnia. Bilety zamawiałam przez aero.pl i też rezerwację odwołałam za pośrednictwem tego biura. Air Baltic teoretycznie nadal waha się z odpowiedzią, czy oddać nam kasę czy nie. Z tego co tu przeczytałam, to chcieli jedynie zmienić datę lotu, a nie chcą oddać pieniędzy. Czy może sytuacja się u kogoś z Was zmieniła? My mamy zamiar zgłosić się do Urzędu Praw Konsumenta i nie dać za wygraną. Dobrze by było, by było nas więcej.
Dajcie znać! Pozdrawiam!
Jula